Gå ned i vekt med hypnoterapi

Gå ned i vekt med hypnoterapi
Pris: kr 85,00
Kategori: Vekttap og Fitness
Ingen stemmer
Lagt ut: 18 mai 2018
Firma: NOCNA As
Størrelse: 57.88 MB
Versjon: 1.0
Utviklet for: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Drømmer du om en lettere og nettere kropp? Vil du gjerne gå ned i vekt, men kommer aldri i gang? Det er dessverre ikke alltid like lett å vite hvordan man motiverer seg selv.

Her får du et selvhjelpsverktøy for å ta knekken på de uønskede kiloene en gang for alle. Her kan du bli inspirert og motivert til livsstilforandring som varer. Kropp og vekt er naturligvis veldig individuelt og derfor er det viktig at du setter deg dine egne personlige mål, slik at du kan gå ned i vekt og samtidig ha glede av prosessen.
Kroppsform henger sammen med "mindset" og er noe som ikke bare de "heldige" kan få. Det handler om en "mindset" og med de riktige verktøyene er det noe som du kan mestre.

Slutt med å finne unnskyldninger og utsette - og få resultateter. Eliminere usunne vaner og ta ansvar for å endelig få kroppen og energien som du fortjener.

Denne hypnoterapeutiske teknikken passer for alle som ønsker å gjøre endringer som gir glede og helsefremmende effekt. Lytt til den regelmessig, gjerne med hodetelefoner for optimale resultater.

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store