MatteMaraton Distanse

MatteMaraton Distanse
Pris: Gratis
Kategori: Utdanning
Ingen stemmer
Lagt ut: 24 april 2019
Firma: Kikora
Størrelse: 21.86 MB
Versjon: 1.0
Utviklet for: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

MatteMaraton Distanse" er appen for å registrere tilbakelagt distanse under Norges største skolekonkurranse, MatteMaraton i mai.

Effekten av å kombinere fysisk aktivitet med læringsaktiviteter er godt dokumentert. Med denne appen får elever og deres "hjelpeløpere" mulighet til å bryte opp stillesittende arbeid foran skjerm med kortere eller lengre fysiske økter. All aktivitet som logges teller med på statistikken individuelt, for egen skole og for hjemkommunen. På www.live.kikora.no presenteres resultatene live for hele landet. Alle aggregerte data er på skolenivå og høyere, så statistikken inneholder ingen personopplysninger.

Alle former for tilbakelagt distanse "for egen maskin" teller i konkurransen. Gå, løpe, sykle, hoppe, slå hjul eller rulle med rullestol eller på rulleskøyter. Målet er å bidra til litt mer fysisk aktivitet i mai og kanskje etablere noen gode vaner på veien. Kanskje var det ganske fint å sykle eller gå sammen med noen andre til skolen i stedet for å bli kjørt...

Elever som har egen smarttelefon:
Registrerer primært tilbakelagt distanse ved hjelp av GPS'en på mobilen.

Elever som har telefon, men ikke får brukt den:
Registrerer tilbakelagt distanse, som ikke er logget med GPS, manuelt i appen. Læreren må godkjenne distansen før den teller med i konkurransen. Dette gjør læreren med et enkelt klikk for hele klassen samlet dersom de registrerte dataene ser rimelige ut.

Elever som ikke har/får bruke egen telefon:
Laster ned appen på foresattes telefon og registrerer enten ved hjelp av GPS eller manuelt. Flere brukere (søsken) kan logge seg inn i samme app og registrere sine data.

Lærere oppfordres til å delta på lik linje som elevene. All tilbakelagt distanse vil tele med i skolens og kommunens total.

HJELPELØPERE
Elever logger seg inn med FEIDE. Alle elever kan invitere venner, kjente og familie (som ikke deltar i konkurransen fra før) til å delta som "hjelpeløpere". Hjelpeløpere må registrere data med GPS på sin enhet.

PREMIER
Alle elever som fullfører minst 42,2 km i løpet av mai er med i trekningen av fine premier. Oversikt over individuelle- skole- og klassepremier og annen informasjon ligger ute på mattemaraton.no

VIKTIG: Appen må ikke brukes på en slik måte at den tar bort fokus fra økten og utsetter brukeren for potensiell fare. Start appen, pakk ned mobilen og nyt turen!

Hele Kikora-teamet ønsker både elever, lærere og hjelpeløpere lykke til!

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

MatteMaraton Distanse
stemmer: iPhone/iPad App - MatteMaraton Distansestemmer: iPhone/iPad App - MatteMaraton Distansestemmer: iPhone/iPad App - MatteMaraton Distansestemmer: iPhone/iPad App - MatteMaraton Distansestemmer: iPhone/iPad App - MatteMaraton Distanse
Oledoledoffen375
Kongeapp!
Vi elsker MatteMaraton og gleder oss til å løpe og regne!!!
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store