Luftambulanse

Luftambulanse
Pris: Gratis
Kategori: Utdanning
Ingen stemmer
Lagt ut: 19 januar 2017
Firma: Stiftelsen Norsk Luftambulanse
Størrelse: 303.00 MB
Versjon: 1.0
Utviklet for: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Fartøysjef og resten av mannskapet må hente inn og vurdere store mengder informasjon når de skal velge en trygg og egnet landingsplass: Værforhold, spenn og hindringer, gjenstander på bakken, topografi og mye mer. Nødetatene er viktige ressurspersoner for helikoptermannskapene, men kan ha begrenset og varierende opplæring og kunnskap om emnet.

Denne appen har som hensikt å gi nødetatene enda bedre forutsetninger for å kunne gi helikoptermannskapet viktig informasjon, videreformidle værforhold, klargjøre en passende landingsplass, ta ned helikopter ved skadested, samt hjelpe mannskapet med effektiv omlasting eller innlasting av pasient, og hjelpe til med å sørge for trygg take off. Initiativtaker Trond Vigerust (redningsmann i Norsk Luftambulanse AS) og Marius Malmo (flyger i Norsk Luftambulanse AS) har laget innholdet og sørget for kvalitetssikring hos blant andre flyoperativ ledelse og Safety Manager i Norsk Luftambulanse AS. Selskapene Computas og Nyhetsgrafikk har omsatt innhold, data og scenarier til appen du nå holder i hånda.

Appen er finansiert av Stiftelsen Norsk Luftambulanse og er i utgangspunktet laget for nødetatene, opplæringsinstitusjoner og frivillige organisasjoner. Den inneholder imidlertid ingen hemmeligheter, så alle som ønsker er velkommen til å laste ned og benytte den, også dersom du ikke har noe tilknytning til målgruppen beskrevet over.

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store