Kjernesyrer

Kjernesyrer
Pris: kr 22,00
Kategori: Utdanning
Ingen stemmer
Lagt ut: 23 oktober 2018
Firma: Torgeir Holen
Størrelse: 12.30 MB
Versjon: 1.0
Utviklet for: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

Gener, DNA og arvestoff hører man mye om i media.

Men hva er egentlig en kjernesyre som DNA? Hvordan kan kjernesyrer styre cellene dine og bygge opp kroppen din? Hvordan gjør arvestoffet deg så lik dine foreldre og så ulike dine søsken? Hva er kjernesyrene dypeste hemmelighet?

Kjernesyrer på Norsk er en quiz app som lærer deg hvordan DNA er bygd opp av nukleotider, molekylenes struktur og hvordan DNA kopieres og hvordan RNA lages for å styre celler.

Ingen forkunnskaper er nødvendige. Du ser hvordan molekyler blir bygd opp steg for steg, fra enkle eksempel til de mer utfordrende.

Du lærer om hvordan atomer er bundet sammen, og hvordan de danner grupper som reagerer med hverandre.

Tre interaktive quizer tester din økende forståelse av kjernesyrer, og ditt arvestoffs mest grunnleggende funksjoner. Kjører du quizene 5 minutter hver dag på bussen vil du lære kjernesyrer til bunns i løpet av kort tid.

Hjelpefunksjoner med over 120 tekster og 100 illustrasjoner hjelper deg med molekyl-strukturer, molekylnavn og hvordan kjernesyres bygges opp, arves og kopieres for bruk til å styre celler.

Når du kommer over 90% progresjon i Rekordlisten er du nok snart klar for eksamen.

Dette er en app som passer for studenter i biologi, medisin, odontologi, ernæring, sykepleie og andre som ønsker lære i detalj hvordan kroppen din styres av kjernesyrer.

Ingen forkunnskaper er nødvendig, utover å vite at hele kroppen din er atomer og molekyler i en evig runddans.

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store