Bogga Penger - Lær norsk valuta

Bogga Penger - Lær norsk valuta
Pris: kr 33,00
Kategori: Utdanning
Ingen stemmer
Lagt ut: 1 september 2016
Firma: Boggatap
Størrelse: 21.45 MB
Versjon: 1.0
Utviklet for: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Lær om norske kroner gjennom gøyal lek. Med Bogga Penger kan barna bli kjent med norske mynter og sedler, og lære om veksling gjennom praktiske oppgaver.

INNEHOLDER:
- Norske mynter og sedler
- Minibank for å ta ut sedler
- Mynt-veksler for å veksle sedlene
- Et frukt-tre klar for plukking så du kan tjene penger
- En gave-/lekemaskin som tar kort, sedler og mynter
- Et kassaaparat hvor du kan øve på å gi igjen rett veksel
- Ikke noe stress, bare lek og oppdager-moro
- Originalt, fargerikt design
- Ingen tredjeparts reklame
- Ingen "Kjøp i Program"

Bogga Klokke er en app fra norske Boggatap og passer spesielt bra for barneskole, men også yngre barn kan ha god nytte av den. Morsom og enkel, med fokus på det pedagogiske - uten forstyrrende elementer som reklame.

***

MER GØYAL LÆRING?
Sjekk ut våre pedagogiske apper Bogga Alfabet, Bogga Tall og Bogga Klokke!

OM BOGGATAP:
Boggatap er et lite, uavhengig spillstudio med hovedsete i Oslo. Vi spesialiserer oss på apper for barn, gjerne med en pedagogisk vri. Målet er å skape læring gjennom kreativ atspredelse - digitale leketøy som skal invitere både barna og foreldrene til å leke sammen. Boggatap fokuserer på trygg og inpirerende lek og har derfor verken tredjeparts reklame eller "kjøp i app"-ordninger. Vi samler heller ikke inn noe personlig data fra brukeren. De eneste lenkene til internet finner inne i "foreldre-sonen" som er sikret med en "foreldre-lås", altså utenfor barnas umiddelbare rekkevidde. Boggataps apper er med i "KNOW what's inside" - et program skapt av MOMs with apps og ACT som er en redaksjon av foreldre og pedagoger som leter etter trygge apper for barn, fri for reklame.

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

Bogga Penger - Lær norsk valuta
stemmer: iPhone/iPad App - Bogga Penger - Lær norsk valutastemmer: iPhone/iPad App - Bogga Penger - Lær norsk valutastemmer: iPhone/iPad App - Bogga Penger - Lær norsk valutastemmer: iPhone/iPad App - Bogga Penger - Lær norsk valutastemmer: iPhone/iPad App - Bogga Penger - Lær norsk valuta
ErikTonnes
Bra for barn som kan lese
Det er ikke mye tekst i denne appen, men det er en fordel at barna kan lese teksten som står på f.eks. minibanken. Enkel innføring i norske kroner.
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store