Alf - Lær bokstaver

Alf - Lær bokstaver
Pris: kr 44,00
Kategori: Utdanning
Ingen stemmer
Lagt ut: 28 september 2018
Firma: Lycan AS
Størrelse: 30.88 MB
Versjon: 1.0
Utviklet for: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Et morsomt og lærerikt spill som gir barna motivasjon og mestring i den første lese- og skriveopplæringen. Spillet består av tre deler, som er en kombinasjon mellom arbeidsminnetrening, sporing av bokstaver og lekeverden. Når barna sporer eller skriver bokstavene lærer man samtidig å knytte bokstavlyden til både liten og stor bokstav. Å lære bokstavlydene er viktig for å knekke lesekoden.

Etter som barna mestrer flere og flere bokstaver blir man belønnet med penger som man kan bruke til kjøp i butikken. I butikken kan man kjøpe ulike objekter som kan plasseres ut i en lekeverden. Her kan det åpnes for eventyrlige samtaler om hva man ser og hva som skjer. Det er også gode muligheter for språktrening, som for eksempel å øve på preposisjoner.

Spillet er lett og intuitivt. Det er utviklet av pedagogisk-psykologisk rådgiver (PPT) i samarbeid med barn og unge. Og er også tilpasset i samarbeid med barn som har lese- og skrivevansker, samt konsentrasjon- og oppmerksomhetsvansker.

I menyvalget kan man velge å øve på bokstavene i vanlig alfabetisk rekkefølge eller i silorema-rekkefølge. Silorema-rekkefølgen er ofte den progresjonen som brukes i den første bokstavinnlæringen på skolen.

Egenskaper:
- Spillbasert læring som styrker arbeidsminnet
- Mengdetrening av alle bokstavene i alfabetet
- Lekpreget og motiverende
- Selvstendig læring
- Ingen reklame i app
- Ingen kjøp i app

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store