iSikte - Spania

iSikte - Spania
Pris: kr 28,00
Kategori: Trafikk og reise
Ingen stemmer
Lagt ut: 25 april 2012
Firma: Håvard Iversen
Størrelse: 5.63 MB
Versjon: 1.0
Utviklet for: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

Hva er navnet på fjellet du kan se i det fjerne? Hva heter sjøene du ser foran deg? Pek dit med iSikte Spania og du får se på skjermen hva de heter.

* Offline Augmented Reality i Spania *
Se hva som er i nærheten av deg hvor du reiser i fastlands-Spania: Fjell, sjøer, steder, bygninger, øyer, holmer og skjær, m.m. Du trenger ikke engang å være i nærheten av Spania: Du kan manuelt angi posisjonen til et sted i Spania og late som du er der. Velg om du vil se steder i nærheten, eller kjente byer fra hele verden.

Virker overalt: Ved sjøen, på fjellet, i byen. Uten internett, uten dekning.

Snu telefonen på siden for å se på kameraskjermen hvilke steder som er i nærheten. Ta bilde av det du ser og send bildet med e-post eller legg ut på facebook, direkte fra Appen!

Du kan også legge til dine egne steder!

iSikte Spania er også en høydemåler, avstandsmåler og et speedometer.

Alle data er innebygget i Appen, så du er ikke avhengig av internett. Kun hvis du skal se på kartet eller sende et bilde med e-post eller til facebook så trenger du internett.

Merk: Hvis ikke enheten har innebygget kompass får du ikke sett stedene gjennom kameraet (iPod touch tredje generasjon, iPhone 3G eller eldre modeller), men du kan allikevel se stedene i lister og på kartet.

Kilde: ws.geonames.org under "the Creative Commons Attribution 3.0 License" (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/)

Facebook iOS integrasjon er lisensiert under "the Apache 2.0 License"
(https://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0.html)

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store