Miniklubb

Miniklubb
Pris: kr 14,00
Kategori: Spill
stemmer: iPhone/iPad App - Miniklubbstemmer: iPhone/iPad App - Miniklubbstemmer: iPhone/iPad App - Miniklubbstemmer: iPhone/iPad App - Miniklubbstemmer: iPhone/iPad App - Miniklubb 13 stemmer
Lagt ut: 12 juni 2012
Firma: Divine ApS
Størrelse: 35.68 MB
Versjon: 1.1.0
Utviklet for: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Besøk Miniklubb og bli en ekspert til å regne og rime – og tegne tegninger.

I Miniklubb kan du lære å regne sammen med pelikanen Peter, med både pluss og minus, og nede hos rimepiratene kan du lære å bli oppmerksom på ordenes lyder og bli en mester til å rime. Alle oppgaver har tre vanskelighetsgrader, slik at det allitd er mulig for barnet å finne et passende nivå.

Hvis barnet blir trett av all den lærerike hjernegymnastikken er det mengder av flotte tegninger å fargelegge i det søte tentakkelbeistets fargebok.

Lek og lær-universet Miniklubb er for alle barn i alderen 4–7 år. Vi snakker norsk i Miniklubb, og det finnes ingen tekster eller dialogbokser som barnet må få hjelp til å lese.

Du behøver ikke internettforbindelse for å bruke appen, og det er heller ikke mulig å bruke penger inne i selve appen, så du kan trygt overlate den til barnet. Miniklubb er dessuten uten reklame.

Du kan møte alle de gøyale Miniklubb-figurene og finne flere morsomme og lærerike oppgaver på: www.miniklubb.no

Hvis du har kommentarer, ris eller ros er du velkommen til å skrive til admin@miniklubb.no

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

Miniklubb
stemmer: iPhone/iPad App - Miniklubbstemmer: iPhone/iPad App - Miniklubbstemmer: iPhone/iPad App - Miniklubbstemmer: iPhone/iPad App - Miniklubbstemmer: iPhone/iPad App - Miniklubb
Gizmorica
Ok, men litt lite for pengene
Jeg er litt skuffet over at man bare får to ekstra minispill for 14 kr, men spillene er greie nok de. Skulle gjerne ha sett flere spill inn i appen, da spillene og grafikken er bra.
Miniklubb
stemmer: iPhone/iPad App - Miniklubbstemmer: iPhone/iPad App - Miniklubbstemmer: iPhone/iPad App - Miniklubbstemmer: iPhone/iPad App - Miniklubbstemmer: iPhone/iPad App - Miniklubb
Isalilja
Helt greit
Helt greit men ikke noe mer.
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store