Ren Barnemat

Ren Barnemat
Pris: kr 22,00
Kategori:
Ingen stemmer
Lagt ut: 21 desember 2017
Firma: Heidrun Sangvik
Størrelse: 206.41 MB
Versjon: 1.0
Utviklet for: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Vi viser deg hvor enkelt du kan lage barnemat til din baby. Med appen RenBarnemat gir vi deg den informasjonen du trenger for å lage middagsmat til din baby 

- enkelt for deg
- sunt for barnet
- og godt for miljøet. 

Appen Ren Barnemat inneholder korte videoer som hjelper deg å:

- bli trygg på hva du kan og bør servere av mat
- hvordan du skal tilberede maten på den smarte måten
- hvordan du kan spare mye tid på å lage maten selv
- hvordan du kan hjelpe barnet ditt å like mange smaker
- hvordan du gjør overgangen fra melk til fast føde
- hvordan du hjelper barnet fra fin-most mat til biter


Last ned appen i dag, og du kan starte med å lage ren hjemmelaget barnemat i dag.


Kunne du tenkte deg å lage barnematen til ditt barn selv,

men du er usikker på hvordan du skal begynne? Eller kanskje du rett og slett ikke er så glad i å lage mat og følge oppskrifter, men likevel ønsker god hjemmelaget mat til din baby?

RenBarnemat-appen viser deg det du trenger for å kunne lage god, variert og sunn middagsmat til din baby, tilpasset barnets alder.

RenBarnemat inneholder 11 korte videoer som steg for steg viser deg hvordan du kan lage, oppbevare og servere god middagsmat til din baby. Prinsippene i RenBarnemat kan lett overføres til andre råvarer slik at du kan lage variert middag til din baby, som ligger tett opptil det resten av familien spiser til middag. Du trenger ikke å lete andre steder - vi viser deg det du trenger å vite, slik at du er forberedt til den store dagen.


Få 100% ren barnemat

Et kjøpt middagsglass med gulrot og potet kan inneholde 42% gulrot og 21% potet, mens de resterende 37% er andre ting. Med RenBarnemat er gulrot 100% gulrot og potet 100% potet. Du bruker rene råvarer og får ren barnemat.
Alle vet at det er viktig å redusere bruken av salt i maten. Med RenBarnemat kan du droppe saltet helt. Du har kontrollen. Du kan gi barnet ditt sunn og ren mat helt uten salt, krydder, stivelse, konserveringsmiddel, syrer eller kunstige tilsetninger.


Ta skjeen i egen hånd

Mange er bekymret for at barnet skal være allergisk mot enkelte råvarer. Når du lager maten etter RenBarnemat sine prinsipper er det enkelt for deg å introdusere kun en matsort om gangen. Dette er sunt for barnet ditt. Det gir barnet en gradvis tilvenning til maten og tid til å igangsette de riktige enzymene i fordøyelsessystemet sitt for å fordøye og nyttiggjøre seg av maten. Samtidig vil du lett kunne oppdage om barnet reagerer på en matsort.


Dersom du bryr deg om miljøet er RenBarnemat et riktig valg:
Ved å lage barnemat selv sparer du miljøet for mye avfall. Bruker du middagsmat på glass i 6 måneder tilsvarer det ca 180 glass med lokk. I tillegg kommer forurensing ved produksjon og transport av middagsglassene. Dette unngår du med hjemmelaget middagsmat. Med RenBarnemat kan du tilpasse mengden mat til ditt barn slik at mengden matavfall blir minimal.


Barn elsker grønnsaker

Mange opplever overgangen fra babymat til vanlig mat som problemfylt. Særlig grønnsaker kommer fort under kategorien «liker ikke». Etter å ha brukt RenBarnemat-prinsippene på alle mine tre barn har jeg erfart at dette ikke er et problem.
Nettopp fordi RenBarnemat bruker rene råvarer kjenner barnet igjen maten. Overgangen blir nærmest trinnløs, og vanlig middag blir et naturlig steg videre etterhvert som barnet får tenner. De elsker grønnsaker og er åpne for nye smaker.

Spar tid
Ved å lage større porsjoner og fryse ned i porsjonsstørrelser kan du lage middag for mange dager, samtidig som du lager middag til resten av familien. Vi viser deg hvordan.

Har du råd til å la være?

Til under prisen av ett middagsglass kan du nå sikre deg appen RenBarnemat som gir deg det du trenger av kunnskap for å lage middagsmat til din baby. Å komme i gang er ofte den største utfordringen. RenBarnemat vil gi deg starthjelpen du trenger.

Last ned appen i dag og la deg inspirere.

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store