Sangfugler

Sangfugler
Pris: kr 39,00
Kategori: Referanse
Ingen stemmer
Lagt ut: 28 oktober 2014
Firma: Muuh AS
Størrelse: 18.87 MB
Versjon: 1.0
Utviklet for: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

Sangfugler er et begynnerkurs i fuglesang. Hensikten er å lære å skille de vanligste artene på sangen. På denne måten er app-en ment å være "startkabler" inn i fuglesangen vidunderlige, men komplekse verden. De fleste som er interessert i emnet fuglesang, vet ikke hvor de skal begynne. Men det er her du begynner.

Lær deg noen av de enkleste artene først, og gå videre til de fuglene som har vanskeligere sangmønster. Still oss gjerne spørsmål via nettsiden www.listentobirds.no, så vil vi svare deg så godt vi kan.

Lykke til med kurset!

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

Sangfugler
stemmer: iPhone/iPad App - Sangfuglerstemmer: iPhone/iPad App - Sangfuglerstemmer: iPhone/iPad App - Sangfuglerstemmer: iPhone/iPad App - Sangfuglerstemmer: iPhone/iPad App - Sangfugler
Nosiele
Enkel å bruke med flotte forklaringer
Denne app’en lar deg spille av veldig gode opptak av de mest kjente fuglene i vårt nærmiljø. Viser bilde av fulgen og forklarer med enkelt språk hva man skal høre etter for å skille de fra hverandre.Ville ha denne på mobilen for å lære meg det min gamle far mestret så godt. Nå kan jeg også lære dette en fuglesang om gangen. :)
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store