Widerøe-kortet

Widerøe-kortet
Pris: Gratis
Kategori: Penger/Økonomi
Ingen stemmer
Lagt ut: 13 november 2018
Firma: Monobank ASA
Størrelse: 16.29 MB
Versjon: 1.1
Utviklet for: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

ET SOLID REISEFØLGE
Widerøe Visa er et kredittkort med en app som gir deg rask og enkel oversikt over eget kortbruk, enten du handler i butikken, på nett eller er på reise.

GIR DEG MER
Du får 10 EuroBonus Ekstrapoeng per 100 kroner på alle kjøp, 15 poeng per 100 kroner på kjøp i utlandet, og 20 poeng per 100 kroner på flybilletter kjøpt hos Widerøe og om bord i Widerøe sine fly.

HOLD ORDEN I KVITTERINGENE
Ta bilde av kvitteringene og last dem opp i appen. Når du trenger å hente dem frem, kan du søke på teksten i kvitteringene og enkelt finne dem igjen. Du kan også tagge transaksjoner og legge til notater, og søke i disse.

DIGITALT KORT
I tillegg til et vanlig, fysisk kredittkort får du også et digitalt kort i appen. Dette kortet har et eget kortnummer, 8 års løpetid, og er umulig å miste. I tillegg har kortet engangs-sikkerhetskoder som gjør netthandel tryggere.

LEGEHJELP PÅ TELEFONEN
Som innehaver av Widerøe Visa får du tilgang til Tryg legehjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året, uansett om du er hjemme eller på reise. Du får selvsagt også en meget god reiseforsikring inkludert når minst 50% av reisen er betalt for med Widerøe Visa.

Priseksempel: 15 000 med 29,81 % eff. rente over 12 mnd. Totalt 17 176,-

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store