BRA kreditkort

BRA kreditkort
Pris: Gratis
Kategori: Penger/Økonomi
Ingen stemmer
Lagt ut: 18 november 2019
Firma: BRAbank ASA
Størrelse: 12.41 MB
Versjon: 1.6
Utviklet for: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

VAR DU ÄN ÄR
BRA kreditkort ger dig poäng på alla inköp oavsett om du handlar eller reser. Appen ger dig en snabb och enkel översikt över din egen kortanvändning och hur många poäng du har tjänat.

BONUSPOÄNG
Du tjänar 10 bonuspoäng per 100 kr som du handlar för på ditt BRA kreditkort. Kontantuttag, överföringar och fakturabetalning ger inte bonuspoäng.

HÅLL KOLL PÅ DINA KVITTON
Ladda upp dina kvitton, knyt dem till transaktioner och förvara dem tryggt i appen. Om du skall göra ett utlägg för en resa eller behöver ett kvitto i förbindelse med en garanti kan du enkelt söka efter kvittot i appen.

DIGITALT KORT
I tillägg till ditt BRA kreditkort får du ett digitalt kort i vår app. Det digitala kortet är speciellt utvecklat för säker internethandel dvs. att CVV-koder genereras i appen och bara kan användas en gång. Det digitala kortet är perfekt för abonnemang, betalningsapper och internethandel.

HITTA TRANSAKTIONER
I vår app kan du enkelt kategorisera transaktioner, lägga till kommentarer och lagra dina kvitton. Allt detta för att få en översikt över dina transaktioner och kunna söka upp dem igen.

TAXAMETER
Få full kontroll på resan med taxameter! Dina transaktioner kategoriseras automatiskt och det är enkelt att se hur mycket pengar du har använt. Sätt upp en budget och motta notifikationer om hur du ligger an i förhållande till din budget. Du startar taxametern genom att klicka på flaggan överst i appen.


Ingen årlig avgift det första året! Årsavgift på 150 kr debiteras i månad 12.
Räkneexempel: Effektiv ränta 20,8%. Om 15 000 kr av krediten har utnyttjats och beloppet har återbetalats på 12 månader utan räntefria dagar, blir totalbeloppet 16 756 kr.

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store