Nødtelefon

Nødtelefon
Pris: USD 1,99
Kategori: Medisin
Ingen stemmer
Lagt ut: 21 mars 2011
Firma: Tobias Bæck
Størrelse: 3.61 MB
Versjon: 1.3
Utviklet for: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

★★★ På topp i "Medical" ★★★
★★★ Unik SMS-funksjon ★★★

Dersom du er med i en ulykke, kommer til et ulykkessted eller noen blir plutselig syke og du må kontakte medisinske nødnummer 113, vil de spørre hvor du er.

Nødtelefon bruker telefonens GPS, og viser kartreferansen på skjermen når du ringer. Nødtelefon er den eneste applikasjonen som viser deg kartreferansen, adressen og posisjonen på kart. Nødtelefon gir deg også en generell innføring i førstehjelp, steg for steg.

Funksjoner:
- Viser din posisjon på kart
- Viser din posisjon mens du ringer
- Grunnleggende førstehjelp
- Send SMS til pårørende med posisjon og kart

Nødtelefon er basert på nødplakaten som er utviklet i samarbeid med Hovedredningsentralene og nødetatene. 113-sentralen er betjent av helsepersonell og gir deg råd og instruksjon på telefonen og sender den hjelpen som trengs (for eksempel lege, ambulansebil, helikopter, ambulansebåt, politi eller brannvesen).

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

Nødtelefon
stemmer: iPhone/iPad App - Nødtelefonstemmer: iPhone/iPad App - Nødtelefonstemmer: iPhone/iPad App - Nødtelefonstemmer: iPhone/iPad App - Nødtelefonstemmer: iPhone/iPad App - Nødtelefon
Fredrik Smith
Ikke kjøp!
Lastet ned denne appen i tro om at jeg skulle bli reddet i nød; der tok jeg feil. 113 knappen fungerer dårlig, og kartfunksjonen er helt elendig.Ikke kjøp folkens!!
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store