Cope - psykologtime og drop-in

Cope - psykologtime og drop-in
Pris: Gratis
Kategori: Medisin
Ingen stemmer
Lagt ut: 5 februar 2020
Firma: CoperioSenteret AS
Størrelse: 59.32 MB
Versjon: 1.0.6
Utviklet for: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Snakk med psykologen når du trenger det fra mobilen eller nettbrettet- uansett om du er hjemme, på hytta eller på ferie. Hverdagsproblemer kan plutselig oppstå, men ventetiden for å få hjelp er ofte lang. Cope er laget for at det skal være enklere å få snakket med en psykolog som har erfaring med de utfordringene du måtte møte gjennom livet.


Våre psykologer har autorisasjon i Norsk Psykologforening, der de fleste jobber til daglig på CoperioSenteret i Trondheim. Vi har også samarbeid med psykologer rundt omkring i landet, enten privatpraktiserende eller tilhørende ved andre psykologsentre.

Åpningstider

Cope har åpent fra 8-22 på hverdager og fra 10-22 på lørdager og søndager. Noen av våre psykologer tar også imot timebestilling på helligdager. Du velger selv om du ønsker å bestille tradisjonell behandlingstime (45 min.) eller drop-in time (15 min.) hos oss.

Hva kan du snakke med Cope-psykologene om?

Små og store utfordringer skjer hver eneste dag, og det er ikke alltid man kan snakke med samboeren, vennen eller en familiemedlem om de tingene man bekymrer seg over. Enten det er din egen psykiske helse, hvordan noen du kjenner har det, om du har spørsmål om barneoppdragelse eller trenger hjelp til å takle mer konkrete lidelser som depresjon, angst, fobier eller spiseforstyrrelser, så er våre psykologer her for å hjelpe deg. Ingen bekymringer er for små, og ofte trenger man bare å få noen gode råd eller forslag på løsninger for å føle seg bedre. Med Cope ønsker vi å senke terskelen for å søke hjelp når man ikke har det så bra. Du trenger ikke å gå alene med tankene dine. Ofte hjelper det å prate med noen om det.

Cope er en digital psykologtjeneste utviklet av CoperioSenteret AS som ble stiftet i 2003. Våre psykologer har daglige samtaler med studenter, ungdommer og voksne, og de har bred erfaring med psykiske lidelser og hverdagsutfordringer som rammer folk i alle aldre.

Cope-psykologene kan ikke stille diagnoser over internett. Dersom du har behov for en mer omfattende kartlegging av din psykiske helse, kan du ringe til CoperioSenteret AS på tlf. nr. 73 92 92 30 og bestille time for fysisk oppmøte.

Trenger du akutt hjelp?
Er du suicidal eller står du midt oppi en livskrise der det kan være fare for ditt eget liv eller andres liv og helse? Ikke bruk Cope. Ring 113 (ambulanse) eller 116 117 (legevakt). Du kan også ringe krisetelefonen til Mental Helse på 116 123.

Psykologtjenesten tilfredsstiller alle norske krav for informasjonssikkerhet i helse- og omsorgstjenesten. Appen sikres på høyeste sikkerhetsnivå med aktivering gjennom BankID.

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store