Snakk sammen

Snakk sammen
Pris: kr 249,00
Kategori: Livsstil
Ingen stemmer
Lagt ut: 15 august 2017
Firma: plaza.no
Størrelse: 12.79 MB
Versjon: 1.2
Utviklet for: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

SNAKK SAMMEN er en app som gjennom nøye utvalgte og formulerte samtalestartere får i gang den gode samtalen dere imellom, igjen og igjen.

God kommunikasjon er alfa og omega i et livslangt parforhold, og holder vedlike følelsen av nærhet, samhørighet og kjærlighet for hverandre. Ofte kan man imidlertid føle at man har sluppet opp for ting å snakke om, at man allerede vet alt om hverandre, og at alle tenkelige emner er «ferdig snakka». Da tar man grundig feil!

En liten gnist er som regel alt som skal til for å sette fart i samtalen. Nye historier hentes frem fra glemselen, ukjente sider ved både deg selv og din partner avdekkes, kreative idéer og løsninger blir til, og varme følelser for hverandre blusser opp.

Ved å ha SNAKK SAMMEN som en app på din mobil, fremfor som en boks med kort i, har dere alltid en samtalestarter for hånden, enten dere er hjemme, på restaurant, på hytta, på biltur, eller på spasertur.

Samtalestarterne i SNAKK SAMMEN er sortert i 8 kategorier:

BESKRIV HVERANDE
Denne kategorien inneholder mange anledninger til å skryte av din partner, og i noen tilfeller en sjanse til å ta opp små irritasjonsmomenter på en humoristisk måte.

BLI BEDRE KJENT
Her lærer dere mye nytt om hverandre! Å kjenne hverandre som sin egen bukselomme hjelper dere å fungere bedre i hverdagen. Regn med mange overraskelser her!

FAMILIE OG ØKONOMI
Som par har man et felles ansvar for mye forskjellig: Barn, økonomi, hus, m.m. Her får dere hjelp til å snakke om praktiske tiltak rundt dette.

FORHOLDET VÅRT
I denne kategorien handler det om utfordringer og gleder ved det å være et par.

FORTIDEN VÅR
Her kan dere begge fortelle om deres respektive liv før dere traff hverandre. Å kjenne til hverandres bakgrunn er med på å styrke grunnmuren i forholdet.

FREMTIDEN VÅR
I denne kategorien ser vi fremover, og oppfordrer både dere som par og som individer til å fylle livet med mye spennende i årene som kommer. Her er det også en del fokus og på utvikling av parforholdet og selvutvikling.

SEX OG INTIMITET
Her har vi samlet de mest intime samtaleemnene. En samtale i denne kategorien kan fort bli nokså pirrende og gå over i handling.

TENK DEG AT...
Hypotetiske spørsmål og tankeeksperimenter. Dette er en artig kategori som setter fantasien i sving og kan utløse mye latter. Samtaler i denne kategorien kan også ofte bli ganske filosofiske.

Slik bruker dere SNAKK SAMMEN:

Bli enige om en kategori på forhånd, eller bytt på å velge kategori. Et tilfeldig spørsmål fra den valgte kategorien vil da bli vist. Er dere ekstra eventyrlystne, kan dere velge «Tilfeldig kategori» i menyen. SNAKK SAMMEN vil da velge fritt blant alle kategoriene.

Når dere har kommet i gang med en samtale, kan dere trykke på knappen «Marker som brukt» under spørsmålet. Det vil da ikke dukke opp igjen på nytt før samtlige spørsmål i den samme kategorien er brukt opp.

I utgangspunktet skal man bruke spørsmålet man får opp, men hvis dere av en eller annen grunn ikke har lyst til å bruke det, kan man få et nytt ved å velge kategori igjen. SNAKK SAMMEN vil huske at spørsmålet har blitt vist, og holde det tilbake til alle andre spørsmål i samme kategori også har blitt vist eller brukt. Synes dere spørsmålet ikke passer for dere, kan dere trykke «Marker som brukt» på det, for å hindre at det stadig kommer igjen.

Hvert spørsmål skal stilles til den andre av dere begge, slik at dere bytter på å svare og å lytte.

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store