Middagstips

Middagstips
Pris: Gratis
Kategori: Livsstil
stemmer: iPhone/iPad App - Middagstipsstemmer: iPhone/iPad App - Middagstipsstemmer: iPhone/iPad App - Middagstipsstemmer: iPhone/iPad App - Middagstipsstemmer: iPhone/iPad App - Middagstips 46 stemmer
Lagt ut: 25 februar 2011
Firma: Coop Norge AS
Størrelse: 2.64 MB
Versjon: 1.2
Utviklet for: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Middagstips fra Coop Mega

Hver uke setter vi sammen 7 oppskrifter som gir deg gode og varierte middager hver dag hele uken. I tillegg er mange av ingrediensene på tilbud den aktuelle uken. Middagstipsene er derfor både gode og lønnsomme.
Om du ønsker å søke etter andre oppskrifter finnes det over 3000 å velge blant, søk enten i fritekst eller kategori. Hver oppskrift har en Coop-kode som gjør den enkel å finne tilbake enten på coop.no eller i din app. Du kan også markere oppskriftene og spare dem som dine favoritter. Lag en handleliste direkte i applikasjonen så du får med deg ingrediensene når du besøker Coop Mega.

Coop Mega – din middagsbutikk med ferskvarer og et godt og stort sortiment. Over 120 butikker rundt om i Norge.

Oppskriftene får du selvfølgelig gratis. Begynn å bruk applikasjonen allerede i dag.

God middag!

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

Middagstips
stemmer: iPhone/iPad App - Middagstipsstemmer: iPhone/iPad App - Middagstipsstemmer: iPhone/iPad App - Middagstipsstemmer: iPhone/iPad App - Middagstipsstemmer: iPhone/iPad App - Middagstips
Bjoernarmo
Fantastisk, når det virker.
Problemet med denne appen er at jeg stadig får feilmeldingen: "Feil: kunne ikke koble til serveren". Det er irriterende, for det står at de har massevis av retter i ulike kategorier, men jeg får ikke sett de.Den ene gangen hvor jeg fikk se en iste oppskrift, da viste appen en sterk side. Innholdet i appen et bra, detaljert og spennende. Bare vi får fram det. Derfor vil jeg anbefale appen, NÅR de har fikset på feilene.
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store