Fersk Fangst

Fersk Fangst
Pris: Gratis
Kategori:
Ingen stemmer
Lagt ut: 12 mai 2018
Firma: FERSK FANGST AS
Størrelse: 27.04 MB
Versjon: 1.0
Utviklet for: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Dette er markedet hvor alle kan dele på det de har. Om det er hjortekjøtt i fryseren, hjemmelagede pølser, lokale egg eller fersk sjømat, har alle mulighet til både å kjøpe og selge det de har fanget eller produsert.
I tillegg vil alle jakt og fiske interesserte kunne dele på det som er av jaktløyver og fiskekort, samt andre opplevelser.
Fordelen med Fersk Fangst er at alle annonser kan vises per lokasjon. Ønsker du å handle lokale råvarer, eller se hvor nærmeste fiskebåt fører kaisalg, kan du lett bruke lokasjonstjenesten i applikasjonen. Ønsker du å jakte i et spesielt terreng, ser du fort om det er jaktløyver tilgjengelig i området. Det samme gjelder fiskekort.

Fersk Fangst gir deg muligheten til å ta vare på det norske, ved å støtte oppunder lokale bønder og private som ønsker å nå ut til et bredt privat marked. Bruker du Fersk Fangst til å anskaffe deg mat og drikkevarer, får du garantert en unik opplevelse, som fint overgår den normale matvarebutikken.

Fersk Fangst lar deg også merke varene med Økologisk- og Bærekraftmerkene. Du som forbruker vil få en enkel oversikt over slike type varer, og hvor du kan få tak i dem.
Slik merking, sammen med denne typen delingsøkonomi, vil kunne bidra til et miljøvennlig og mer bærekraftig samfunn.

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store