Odd er et egg

Odd er et egg
Pris: kr 59,00
Kategori: Bøker
Ingen stemmer
Lagt ut: 25 mai 2015
Firma: Gyldendal Norsk Forlag
Størrelse: 78.63 MB
Versjon: 1.0
Utviklet for: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Tenk deg at hodet ditt er et egg. Som kan knuse når som helst. Hvordan tror du gymtimene med ballspill hadde vært da? Hvordan tror du en tur i kongleskogen hadde føltes? Eller en sykkeltur i den farlige trafikken?

Alt dette frykter Odd, for hodet hans ER nemlig et egg. Hver morgen pakker han det inn med håndklær og tevarmere så det ikke skal knuse. Gymtimene holder han seg unna, i skogen går han med paraply, og sykkelen triller han.

Men så møter Odd Gunn. Hun er ikke redd for noen ting! Men hvorfor går hun omkring i den rare bie-drakten? Og hvorfor forsvinner hun så plutselig? Og viktigst av alt: vil hun ta i mot den fine honningkrukken Odd har kjøpt til henne?

I sin omtale av papirutgaven sa Foreldre og Barn: «Illustrasjonene til Aisato er nydelige, mens historien både er gripende og hysterisk morsom. Denne boka har klassikerpotensial!»

App-utgaven av Lisa Aisatos bejublede barnebok er utsmykket med lekre og subtile animasjoner. Boka er lest inn av Fredrik Paasche, og de eventyrlige og forunderlige musikksporene er komponert av elektronika-musiker C. Andy "SCNTFC" Rohrmann (kjent fra blant annet den internasjonale app-suksessen Sword and Sworcery)!

---

Innspilling av fortellerstemme er gjort hos SDI Media Norge.

NB: Appen er spesialtilpasset skjermstørrelsene til iPhone 5/S og iPad Retina, men skal kunne avspilles på eldre og nyere apparater (iPhone 4/S, iPhone 6/P, iPad 2, iPad Mini, iPad Air) med tilsvarende ytelse.

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store