Kubbe lager skyggeteater

Kubbe lager skyggeteater
Pris: kr 35,00
Kategori: Bøker
stemmer: iPhone/iPad App - Kubbe lager skyggeteaterstemmer: iPhone/iPad App - Kubbe lager skyggeteaterstemmer: iPhone/iPad App - Kubbe lager skyggeteaterstemmer: iPhone/iPad App - Kubbe lager skyggeteaterstemmer: iPhone/iPad App - Kubbe lager skyggeteater 6 stemmer
Lagt ut: 12 mars 2013
Firma: Gyldendal Norsk Forlag
Størrelse: 151.57 MB
Versjon: 1.1
Utviklet for: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

"Endelig en skikkelig barnebokapp!" skriver Dagbladet 09/04 2013, "Her er fine, detaljerte illustrasjoner og masse humor. Men appen har mer å by på enn en papirbok. Oppslagene er uvanlig varierte og dynamiske, med tekst som popper opp på ulike steder ettersom den blir lest, illustrasjoner som flytter på seg, eller som trer fram i takt med fortellingen, og mye animasjon. (...) Så ambisiøse og gjennomførte barnebokapper som denne vokser ikke på trær."

---------

Kubbe og bestemor er ute på tur, da Kubbe plutselig oppdager sin egen skygge. Etter å ha kommet over den første fortvilelsen over dette, forklarer Bestemor ham om skygger og skyggeteater, og Kubbe bestemmer seg for å sette opp en skyggeteaterforestilling i skogen.

I denne digitale barneboka er det både interaktivitet og animasjoner, musikk og en historie som barna blir glad i. Hvis noe i boka blinker eller beveger seg, kan barna trykke på det og se hva som skjer.

Kubbe-figuren har gått sin seiersgang internasjonalt, og historien er blant annet utgitt i Frankrike, Japan og KIna.

Forfatter og illustratør er Åshild Kanstad Johnsen.

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store