En fisk til Luna

En fisk til Luna
Pris: kr 59,00
Kategori: Bøker
Ingen stemmer
Lagt ut: 25 mai 2015
Firma: Gyldendal Norsk Forlag
Størrelse: 56.82 MB
Versjon: 1.0
Utviklet for: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Luna får ikke sove. Hun åpner vinduet og kikker ut. Det er noe der ute. Noe som svever og glir sakte mellom husene. Er det en ballong? Er det en fisk? En FLYVENDE fisk?

Foreldrene til Luna sier den er stygg, og hun får ikke lov å beholde den. Så Luna vil hjelpe den hjem, men den sier ikke hvor hjem er! Den sier bare «Ay», «Yue», «Kuu», «Maan», «Tsuki», «Karoo» og «Kamar». ...Og så sier den «Luna».

Med stort mot går Lisa Aisato rett inn i kjernen av de store følelsene, og uttrykker menneskelige erfaringer som ensomhet og håp med et nytt blikk og grep. Og alltid med utgangspunkt i barnets intense opplevelsesverden. Denne gangen personifisert gjennom en ensom fisk. En fisk til Luna er en enestående og vakker bildebokfortelling!

I sin omtale av papirutgaven sa Dagbladet: «Lisa Aisato bekrefter at hun er blant Norges desidert mest interessante bildebokkunstnere.»

App-utgaven av den bejublede barneboka er utsmykket med lekre og subtile animasjoner. Det er Aisato selv som leser, og de vakre og forunderlige musikksporene er komponert av elektronika-musiker C. Andy "SCNTFC" Rohrmann (kjent fra blant annet den internasjonale app-suksessen Sword and Sworcery)!

---

Innspilling av fortellerstemme er gjort hos Schumann Lydbureau.

NB: Appen er spesialtilpasset skjermstørrelsene til iPhone 5/S og iPad Retina, men skal kunne avspilles på eldre og nyere apparater (iPhone 4/S, iPhone 6/P, iPad 2, iPad Mini, iPad Air) med tilsvarende ytelse.

Installer / App Store

Skjermbilder


Brukeromtaler

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerApp Store