60 QA

60 QA
Pris: Gratis
Kategori: Utdanning
stemmer: Android App - 60 QAstemmer: Android App - 60 QAstemmer: Android App - 60 QAstemmer: Android App - 60 QAstemmer: Android App - 60 QA 1 stemmer
Lagt ut: 26 august 2011
Firma: AppTek.No
Installasjoner: 500+
Størrelse: 504k
Versjon: 1.0

Beskrivelse

"60 spørsmål og svar om Islam" ble første gangen utgitt i 2005 av Islamic Cultural Centre Norway (ICC) som et hefte. Dette heftet kan fås gratis hos ICC. ICC håper med dette å bidra til økt kunnskap blant unge muslimer og ikke-muslimer som ønsker en rask innføring i grunnleggende spørsmål om islam. islam. Denne appen kan også være til hjelp for de som skriver skoleoppgaver om islam. Og ikke minst journalister som ofte trenger fakta fra autentiske kilder.
Svarene vil alltid ha potensial for forbedring, men denne gangen har vi valgt grunnleggende spørsmål, men vi håper (inshaAllah) å ta for oss viderekommende spørsmål og utdypende svar neste gang. På enkelte spørsmål kan leserne merke at det er korte svar. Selv om vi skulle ønske at vi kunne gi litt mer utdypende svar, så har ikke dette vært mulig på grunn av omfanget og detaljnivået på svarene. På nesten hvert enkelt spørsmål, kan man skrive lange detaljerte utredninger for å gi utdypende svar. Men vi har valgt å være kort og presis.

ICC takker hele arbeidsgruppen for å ha jobbet med dette og Danial Sheikh for app-utvikling.

Koranversene i svarene er gjengitt fra Einar Bergs koranoversettelse, De norske bokklubbene, 2000.
Ønsker du mer detaljert svar eller ikke finner svaret på ditt spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på info@islamic.no.
Kommentarer og tilbakemeldinger kan sendes til info@apptek.no. Vi setter pris på alle typer tilbakemeldinger. Denne appen er utviklet av AppTek.no i samarbeid med Islamic Cultural Centre Norway (www.islamic.no).

Installer / Se i Marketplace

Skjermbilder


Brukeromtaler - ANDROID MARKET

60 QA
stemmer: Android App - 60 QAstemmer: Android App - 60 QAstemmer: Android App - 60 QAstemmer: Android App - 60 QAstemmer: Android App - 60 QA
Dani
26. august 2011
MashaAllah
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i Marketplace MerQR Code